perjantai 15. huhtikuuta 2016

SRK:n julkaisujen menekki

Siionin sydämelle on Siionin Kevään sisarjulkaisussa Päivämiehessä (PM 13.4.2016 s. 9) tuotu huoli SRK:n julkaisujen menekin putoamisesta. Onhan se huolestuttavaa, jos tärkeä viesti ei tavoita kohderyhmäänsä.

Uutinen voisi olla Päivämiehen taloussivuilta, on diagrammia ja sen sellaista. Sanotaan, että julkaisujen yksi keskeinen tehtävä on varojen hankkiminen lähetys- ja leirityöhön. Sinkkareita ei laiteta Spotifyhin, koska se ei tuota. On murhetta siitäkin, että Siionin laulujakin oli ajattelemattomuutta jaettu kännykkäversiona noin vain ennen Keskusyhdistyksen (tm) laulukirjasovellusta. Ja joku jakaa lauluja Youtubessa ilman lupia. Hyvä olisikin näin muodoin uskovaisissa kodeissa aivan kuin puhua tekijänoikeuksien merkityksestä, jotta loppuisi tällainen Veriyljän ylistäminen ihan rahatta ja hinnatta.

En väitä, etteivätkö tekijänoikeudet olisi totta, mutta joskus sitä oikein säpsähtää siihen, että mietitäänköhän sitä aina ollenkaan, mitä julkaisuissa julkaistaan.

Julkaisun tekeminen merkitsee halutun viestin julkiseksi tuomista. Kaikille on selvää, mikä on se Jumalan seurakunnan viesti, joka on julkaisemisen arvoinen ja julkaisujen sisältö.

Jumalan seurakunnan julkaisujen julkistamisen tavoitteena ei mitenkään voi olla lähetystyön rahoittaminen. Julkaisuilla ei rahoiteta lähetystyötä, vaan ne ovat lähetystyötä.

Sitten kun todella alamme tehdä lähetystyötä, jaamme kaikki julkaisut ilmaiseksi ja laitamme tästä Hesarin etusivulle mainoksen.

Ja sitten volyymit kaakkoon. Tässä vielä tämänpäiväinen osuuteni lähetystyöstä:3 kommenttia:

 1. Miksi video on poistettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa sanoa, olin laittanut linkin YouTubessa olevaan suviseuralauluun "Ovat syntini anteeksi suuret".

   Olisiko syynä tekijänoikeusrikkomus? :)

   Poista
 2. Se sitten siitä lähetystyöstä.

  VastaaPoista